Telefon

+40 764 050 133

Email

office@ecopanel.ro

Program de lucru

Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Avantajele caselor de lemn

Cateva cuvinte despre noi

Economie de energie

Casele din lemn sunt mai calduroase si te ajuta in acelasi timp sa economisesti. Lemnul are o capacitate de izolatie termica mai ridicata decat a materialelor de constructii clasice si iti va mentine tot timpul ambientul ideal in locuinta. Asta inseamna un confort mai mare si

 

Rezistenta seismica ridicata

Peretii caselor de lemn absorb mult mai eficient socurile si vibratiile. Lemnul este un material elastic, iar imbinarile elementelor constructive preiau mult mai eficient miscarile seismice, indiferent de directia lor de propagare.

 

Mediu de viata ecologic

Materialele din care sunt realizate casele din lemn garanteaza un mediu 100% ecologic, foarte benefic pentru sanatatea fizica si psihica, pentru bioritmul organismului.

 

100% personalizabile!

Folosim soft-uri de proiectare de ultima generatie si stabilim toate detaliile constructive impreuna cu clientul, pentru ca rezultatul final sa fie conform cu orice preferinta.

 

Este o casa de lemn mai ieftina?

Da, luand In calcul durata de viaṭa, casele de lemn corect construite sunt mai ieftine. Chiar daca grosimea pereṭilor şi elementele de şarpanta au aceleaşi dimensiuni ca la şi cele tradiṭionale, economia de energie se va perpetua pe toata durata de viaṭa a acestora.

About Image

Locatia noastra