Telefon

+40 764 050 133

Email

office@ecopanel.ro

Program de lucru

Luni - Vineri 08:00 - 17:00

Serviciile Ecopanel

Serviciile Ecopanel

EcoPanel construieste case si cabane din lemn, mansarde, casute de gradina si mobilier de gradina si pentru exterior, de orice tip si dimensiuni in functie de preferintele clientilor

Constructiile se realizeaza fie dupa proiectul clientului, fie dupa proiecte adecvate nevoilor clientilor, intocmite de departamentul nostru de proiectare.

Oferta noastra de constructii se adreseaza atat celor care isi doresc o casa de vacanta sau o locuinta permanenta cat si celor care au in plan amenajrea exterioara a acestora.

 

Case din lemn, un mediu de locuit sanatos

Realizam case din lemn folosind materiale de buna calitate, arhitectura deosebita si o echipa de exceptie cu experienta in acest domeniul. Acest tip de locuinte reprezinta un mediu de locuit sanatos si va ofera o ambianta originala, placuta si relaxanta.

 

Cabane si case din lemn - amplasament variat oriunde in lume

Dorinta de a ridica confortul si calitatea vietii, reintoarcerea la naturalete, reprezinta preocupari importante pentru cei ce doresc un trai familial sanatos. Din ce in ce mai multi oameni gasesc raspuns la aceste tendinte: cabane si case din lemn.

Modul de constructie ne permite sa amplasam constructiile din lemn atat in mediu urban, cat si in cel rural, transportul facandu-se pana la locatia clientului, oriunde in lume.

 

Materiale de cea mai buna calitate

In toate constructiile din lemn realizate de noi, lemnul folosit este de cea mai buna calitate, uscat, avand umiditatea medie sub 14% pentru exterior si sub 12% pentru lemnul folosit la interior

Tratamentul lemnului se face impotriva mucegaiului, cariilor de lemn cu produse ecologice, iar optional produsele se trateaza ignifug.

 

Garantie si calitate la cele mai accesibile preturi

Oferim garantie si calitate la cele mai accesibile preturi, avand o vasta experienta in prelucrarea lemnului de peste 10 ani.